rodom je iz Hrvatske

Upoznajte majku Zlatana Ibrahimovića: Radila je kao čistačica, odgajala ga je kako je najbolje znala i mogla

Zlatan Ibrahimović
Instagram
07.03.2023.
u 07:07

Jurka ga je odgajala kako je najbolje znala i mogla, a Zlatan je izrastao u jako dobrog čovjeka

Zlatan Ibrahimović dobro je poznato ime u svijetu nogometa. Iako danas živi u luksuzu, iza njega je jako teško razdoblje.

Njegovi korijeni potječu iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra.
Jurka ga je odgajala kako je najbolje znala i mogla, a Zlatan je izrastao u jako dobrog čovjeka. Njegovu majku Jurku ne viđamo često u javnosti, a samo nekoliko puta viđena je sa Zlatanom, iako se redovito viđaju i druže, piše Azra.

 

 

Iako sreće sa muškarcima u ljubavnim odnosima nije imala, ipak je od jednog, onog kojeg je rodila, napravila izvrsnog muškarca.
Da bi prehranila brojnu obitelj, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Zlatan je često išao s njom pomoći joj i za to bi dobio mali džeparac.

 

Zlatan je prošle godine iznenadio svoju majku i kupio joj stan u Zadru.

- Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga, gdje joj žive dvije sestre za koje je jako vezana, s kojima se godinama nije mogla videti. Zbog rata i svega ostalog. Drago mi je da je dobro. Sretna je tako, a od mene nikad ništa nije tražila. Želimo joj poslati Maksija i Vincenta, same, bez mame i tate. Trebaju naučiti na samostalnosti. Želim da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može štošta naučiti – stoji u odlomku iz Adrenalina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije