58. DODJELA

Unatoč tehničkim poteškoćama, Adele oduševila nastupom na Grammyju

Adele
16.02.2016.
u 19:39

Adele je samouvjereno počela svoj nastup na dodjeli nagrada Grammy, ali već na samom početku sve je krenulo krivo. Prvo je mikrofon pao na žice glasovira koji joj je bio glazbena pratnja te se tijekom cijele pjesme čuo čudan zvuk, a da to ne bi bilo sve, u jednom trenutku ugasio se i Adelein (27) mikrofon, piše 24sata.hr

 Ipak, hrabro i profesionalno odradila je nastup do kraja te svojim glasom pokušala nadglasati tehničke probleme.

To nažalost nisu bili jedini debakli tijekom nastupa na 58. dodjeli Grammyja. Prvo je Rihanna zbog bolesti otkazala svoj nastup, a onda je tijekom nastupa Taylor Swift promašila notu dok je pjevala 'Out Of The Woods'. To ju je toliko potreslo da je kasnije u publici čak i pustila suzu. Čak je i tijekom nastupa Justina Biebera bilo tehničkih poteškoća.

- Mikrofon za glasovir pao je na žice i to je bio taj zvuk sličan gitari zbog kojega se činilo da je sve izvan ritma. Sra.. se događaju - napisla je Adele na Twitteru nakon nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije