koncert u Bobanovoj Dragi

Umjesto Thompsona Mladen Grdović

10.07.2022.
u 16:18

Zbog iznenadnih okolnosti Marko Perković otkazao koncert u Bobanovoj Dragi

Zbog iznenadnih okolnosti u obitelji Marka Perkovića Thompsona (problema sa zdravljem njegova sina) popularni pjevač morao je otkazati koncert u Bobanovoj Dragi kod Gruda, što se trebao održati u subotu, 16. srpnja, priopćeno je iz udruge “Zvornik”, organizatora tog koncerta.

No, uoči blagdana svetog Ilije, i u okviru Kulturnog ljeta u župi Gorica-Sovići, na istom mjestu, na lokalitetu kod restorana “Moje ognjište”, koncert će održati popularni Mladen Grdović, uz nastup grupe “Afrodita”, i to dan ranije, u petak, 15. srpnja. U priopćenju udruge “Zvonik” stoji da će ulaznice za nastup Marka Perkovića Thompsona s datumom od subote, 16. srpnja,  i dalje biti u prodaji i vrijede za Grdovićev nastup u petak te se naglašava: “Dakle, svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona istu mogu iskoristiti dan ranije. Također, moguć je i povrat novca uz predočenje ulaznice na svim prodajnim mjestima, kao i na samom mjestu održavanja koncerta. Iz udruge “Zvonik” želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka.”

U udruzi pozdravljaju i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu. Iako stiže zbog nepredvidljivih okolnosti, dobro je došao. No, u udruzi “Zvonik” i dalje će priželjkivati gostovanje Marka Perkovića i dodaju: “A zasigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj.” Prihod od ovog koncerta namijenjen je za financiranje pokrenute akcije za izgradnju igrališta za djecu u središtu Bobanove Drage, u organizaciji udruge “Zvonik”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije