JOŠ JEDNA ŽRTVA?

Uma je ljutita: Zahvalna sam što sam živa, a on ne zaslužuje ni metak

24.11.2017.
u 18:20

Glumica je glumila u sedam filmova kojima je producent bio Harvey Weinstein i iako još nije spremna s javnosti podijeliti svoje iskustvo s ovim seksualnim zlostavljačem, na Instagramu je dala naslutiti što misli o njemu.

Glumica Uma Thurman u povodu Dana zahvalnosti napisala je jučer na Instagramu na čemu je sve zahvalna.

U objavi je spomenula i Harveyja Weinsteinea, kojeg su brojne glumice i suradnice optužile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. Uma je s Weinsteinom radila na sedam filmova, a evo što je napisala na Instagramu:

– Sretan Dan zahvalnosti svima. Danas sam zahvalna što sam živa, zbog svih onih koje volim i zbog svih koji imaju hrabrosti zauzeti se za druge. Nedavno sam rekla da sam ljutita i imam nekoliko razloga za to. #metoo, u slučaju da to ne primjećujete na izrazu mog lica. Smatram da je važno uzeti si vremena i biti pošten. Stoga, sretan Dan zahvalnosti svima.  Osim tebi Harvey i tvojim zlim urotnicima, drago mi je da se situacija odvija polako, ne zaslužuješ čak ni metak. Čekajte nove informacije.

Kada je otkriveno što je sve Weinstein radio suradnicama i glumicama, ni Umu nije zaobišlo pitanje je li imala takvo iskustvo s njim i tada je odgovorila kako će svoju priču ispričati kad bude manje bijesna.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije