OBITELJ NE KOMENTIRA

U tajnosti Meghan primila sakrament bez kojeg se ne može udati za princa

08.03.2018.
u 16:52

Daily Mail piše i da su obredu krštenja prisustvovali princ Charles i njegova supruga Camilla.

Nadbiskup Canterburyja, duhovni poglavar Anglikanske crkve u utorak je krstio američku glumicu Meghan Markle, zaručnicu britanskog princa Harryja, izvijestili su u četvrtak mediji. 

Nadbiskup Justin Welby u kraljevskoj je kapelici u palači St. Jamesa vodio obred u trajanju od 45 minuta, piše Daily Mail. Iz Harryjeva ureda su kazali kako kraljevska obitelj ne izvješćuje o takvim događajima niti ih komentira.  Daily Mail piše i da su obredu krštenja prisustvovali princ Charles i njegova supruga Camilla. Kad su Markle i Harry u studenome prošle godine objavili zaruke, glumica je kazala da je protestantske vjeroistpovijesti te da je pohađala Katoličku školu. Bila je udana za producenta Trevora Engleskona koji je židov, no nije prešla na židovstvo.Princ Harry i Meghan Markle vjenčat će se 19. svibnja u kapeli St. George u dvorcu Windsor. Vjenčanje će početi u podne, a par će vjenčati nadbiskup Welby.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije