objavila na Facebooku

U svom stilu: Simona otkrila spol djeteta, ali i neobično ime

Simona Mijoković
Davor Puklavec/PIXSELL
24.01.2017.
u 18:01

Nakon što se sa suprugom Stanislavom preselila u austrijski Linz, Simona je objavila da je trudna, a nedavno je i prvi put pokazala trudnički trbuščić

Simona Mijoković (32) otkrila je spol i ime svog djeteta u svom stilu na Facebooku.

- Danas radosno svjedočim da nosim sina i zove se Joshua - Joshua Maria (drugo ime Maria po Majci Mariji - da ga ona Milosti puna zagovara u svetosti u sve dane života njegova ) - napisala je vizažistica i bivša starleta te objasnila kako su se ona i suprug Stanislav odlučili za to ime.

Foto: Facebook/ Naš potok

- Od početka mog (novog života) života s Kristom, 5 godina prate me riječi iz Biblije: Jošua 1, 9. : 'Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar? Ne boj se i ne strahuj, jer kuda god pođeš. s tobom je Jahve, Bog tvoj'. A od prvog dana (nakon) vjenčanja moj suprug je molio svaki dan na misi i jednostavno kako on meni kaže 'znao je u srcu' - Bit će sin, sin naš ljubljeni i zvat ćemo ga Joshua - stoji u Simoninom statusu.
Ispod objave, javio se i Stanislav koji je Simoni poručio: 'Volim te ljubljena moja ženice', prenosi 24sata.hr.

Simona i poduzetnik Mijoković vjenčali su se u Zagrebu u svibnju, nakon čega su se odmah preselili u Linz gdje on radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila. S njima u Austriji živi i Simonina kći Gabrijela (10) koju ima iz braka s Antom Gotovcem (46).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije