Sutra počinje Oktoberfest 2021.

U Širokom kao negdje u Njemačkoj!

07.10.2021.
u 12:45

Sutra će na festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu započeti trodnevni Oktoberfest 2021. Organizatori se na boje kiše, veliki šator površine oko 500 četvornih metara moći će primiti veliki broj posjetitelja koji će moći kušati devet vrsta piva i niz njemačkih delicija. Šator će biti dekoriran po uzoru na njemački Oktoberfest. Organizatori se  trude da sve u Širokom Brijegu bude kao na Oktoberfestu u Njemačkoj.

-Posjetiteljima ćemo ponuditi više vrsta njemačkih kobasica i tradicionalnih njemačkih pereca, a bit će upriličen i zanimljiv glazbeni program, kažu organizatori Oktoberfesta u Širokom Brijegu.

Sutra će nastupiti bend „Dva i po čo'eka“, u subotu će posjetitelje zabavljati „Mokarski tamburaši“, a na završnoj večeri u nedjelju nastupit će bendovi „Rok trajanja“ i „Note Jane“. Pokazalo se da ovakve i slične manifestacije na festivalskom trgu širokobriješkog parka Sajmište imaju svoju vjernu publiku, ne samo iz Širokog Brijega, već i iz susjednih gradova i općina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije