Tragedija na bazenu

U kući slavne glumice pronađeno mrtvo tijelo 21-godišnjaka: 'U šoku sam!'

demi moore
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
20.07.2015.
u 13:47

Jutro nakon zabave u bazenu je pronađeno tijelo nesretnog mladića Edenilsona Stevena Vallea za kojeg je utvrđeno da se utopio

U bazenu 52-godišnje glumice Demi Moore na Beverly Hillsu u nedjelju je pronađeno mrtvo tijelo 21-godišnjeg mladića, piše TMZ

Slavna glumica u to vrijeme nije bila u kući jer se trenutačno nalazi izvan grada, a dobro upućeni izvori kazali su da nitko od članova njezine obitelji u trenutku nesreće nije bio prisutan.

Nakon što je očevid završio policijski izvori priopćili su da je nesretni mladić Edenilson Steven Valle preminuo od posljedica utapanja nakon što je upao u bazen. Do tragedije je navodno došlo jer mladić nije znao plivati. 

Demini susjedi  kažu da su njezina djeca sama u kući već nekoliko tjedana te da partijaju svakodnevno i danju i noću. 

Tragičan događaj šokirao je poznatu glumicu. – U šoku sam. Bila sam na putu, trebala sam se naći sa svojim kćerima na proslavi rođendana kad su mi javili. Strašno. Gubitak djeteta je nezamisliva tragedija i moje je srce s njegovim roditeljima, obitelji i prijateljima. Molim vas da poštujete privatnost koja nam je potrebna u ovim teškim trenucima – stoji u priopćenju koje je glumica poslala magazinu People.

>>Sretan petak 13.: Top zvijezde koje su karijeru počele u hororima

>>Roman Abramovič dosađivao se na dočeku Nove godine na Karibima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?