EKSKLUZIVNO IZ NOVOG SADA

Tuga u domu Balaševićevih, Olivera sjetna na prozoru: 'Đole je najviše volio kući piti kavu...'

20.02.2021.
u 16:09

U Novom Sadu smo sreli suprugu Oliveru, rekla nam je: Đole vam je svoje dane posljednjih par godina provodio u kući. Tu je najviše volio provoditi vrijeme, piti kavu i družiti se s obitelji i prijateljima...

Otišli smo u Novi Sad ispred kuće preminulog Đorđe Balaševića kako bismo mu odali počast, pišu 24sata.

Tamo smo sreli njegovu suprugu Oliveru koja je bila na prozoru. Sjetno je gledala u sve ono što je masa donosila ispred kuće kako bi se na svoj način oprostili s legendom. Zamolila nas je da pomaknemo par crteža na drugu stranu pa rekla: 

- Đole vam je svoje dane posljednjih par godina provodio u kući. Tu je najviše volio provoditi vrijeme, piti kavu i družiti se s obitelji i prijateljima. 

24sata prenose kako su ispred kuće Balaševića ostavljeni buketi cvijeća, plišani zečevi, pisma i poruke za preminulog Đorđa. 

Na jednoj od poruka pisalo je: 

- Računaj na nas, čuvamo ti Novi Sad, Đole.

U gradu vlada tuga, a svi koje smo tamo sreli bili su željni ispričati svoju priču o Balaševiću. Jedan od prolaznika ispričao je svoj nezgodan, ali i više nego poseban susret s Balaševićem. Pamtit će ga, kaže, zauvijek.

- Eto, ja sam vam imao priliku s njim biti na istom odjelu u bolnici, na kardiologiji. Dok sam čekao na operaciju u istu sobu došao je i Balašević, on je tada bio samo na pregledu - rekao je novinarima 24sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije