FEHIMA ŠEHOVIĆ

'Tu večer ni Tarik, ni Lejla ni ja nismo spavali od šoka'

Goran Stanzl/Pixsell
20.11.2017.
u 20:45

Prema njezinim navodima Anica Jurilj iz torbice joj je ukrala prsten vrijedan pet tisuća eura koji je dobila od brata, a koji je bio od bijelog zlata s okruglim velikim kamenom obrubljenim sitnim briljantinima.

Tu večer ni Tarik, ni Lejla ni ja nismo spavali od šoka. Bio je četvrtak navečer i Anica je opet trebala doći u ponedjeljak. Najprije smo mislili čekati do tada da joj kažemo da sumnjamo da je ona ukrala novac i nakit, ali nismo mogli pa su ju Tarik i Lejla već drugi dan pozvali na kavu u kafić da joj sve kažu, a ja sam za to vrijeme ostala doma čuvati djecu - svjedočila je u ponedjeljak na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Fehima Šehović, punica Tarika Filipovića koja je prva posumnjala da je prije četiri i pol godine iz stana Tarika i Lejle Filipović njihova dugogodišnja čistačica Anica Jurilj ukrala nakit vrijedan 150 tisuća kuna.

Prema njezinim navodima Anica Jurilj iz torbice joj je ukrala prsten vrijedan pet tisuća eura koji je dobila od brata, a koji je bio od bijelog zlata s okruglim velikim kamenom obrubljenim sitnim briljantinima. Lejla Filipović u svom je iskazu prije mjesec dana tvrdila da je prsten bio od žutog zlata.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije