Hit u nastajanju:

Trumpovi 'legendarni' tvitovi kao mjuzikl

trump
Reuters/PIXSELL
22.09.2016.
u 16:32

Reper, glazbenik i skladatelj Lin-Manuel Miranda (36) proslavio se mjuziklom 'Hamilton' o životu američkog državnika Alexandera Hamiltona, a sad se prebacio na predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa (70), prenosi 24sata.hr

- Trumpovim porukama koje je objavio na društvenoj mreži Twitter dodao sam glazbu.Nisam mijenjao nijednu riječ - pohvalio se Miranda.

Zbog njega sad Donaldove izjave poput 'ovog 11. rujna šaljem svima, čak i mrziteljima te gubitnicima, svoje pozdrave' zvuče kao radijski jingleovi ili pjesmice za djecu. Peticija Trumpovih obožavatelja možda zaista nagna Mirandu da napravi i cjelovečernji mjuzikl.

- ‘Hamilton’ sam osmislio nakon što sam pročitao impresivnu biografiju državnika Alexandera. Inspiriraju me pozitivne ličnosti, ali i negativne - objasnio je skladatelj, čiji je “Hamilton” osvojio čak 11 prestižnih nagrada Tony. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije