Dobila pohvale

Trudna Blanka objavila video u kojem vježba i skače pa pokazala da za nju nema odmora

06.07.2022.
u 09:52

Blanka je objavila jevideo u kojem vježba na terasi u kratkim hlačicama i topiću, u kojima njezin već poveći trudnički trbuh dolazi do izražaja.

Blanka Vlašić pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu da za nju nema odmora ni u trudnoći i kako je posvećena vježbanju i održavanju top forme.

38-godišnja Blanka objavila je video u kojem vježba na terasi u kratkim hlačicama i topiću, u kojima njezin već poveći trudnički trbuh dolazi do izražaja.

"Tijekom prvog tromjesečja borila sam se s jutarnjim mučninama i umorom, pa sam morala smanjiti svoje uobičajeno dnevno vježbanje. No sada mi se energija vratila i uz nekoliko prilagodbi mogu vježbati svaki dan", napisala je uz objavu.

Video možete pogledati OVDJE

Video joj je komentirao i njezin suprug Ruben Van Gucht i to udijelivši joj kompliment.

"I dalje si uzor. Kakva mama!", napisao joj uz emotikon srca.

"To majko", "Aaaaa ti skačeš i trudna kraljice", "Kako si slatka", "Bravo", "Bravo Blanka, za bebu fantastično", "Mene te strah gledati malo, ipak si trudna", "Svaka vam čast i sve najjj", "Je li ovo dobro?", dio je komentara koje je dobila, prenosi Dnevnik.hr.

Blanka je ovih dana prvi put pokazala trudnički trbuh u badiću i dobila niz komplimenata na račun izgleda. Trudna je već nekoliko mjeseci, a beba bi trebala stići krajem ove godine.

Sa suprugom će živjeti na relaciji Belgija - Hrvatska, a sretan par često dijeli zajedničke trenutke. Da bebu jedva čekaju, Ruben se već pohvalio i na Instagramu pokazavši poklon za malog dječaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije