U 31. GODINI

Tragedija u obitelji slavnog glazbenika: Iznenada preminuo sin Nicka Cavea

Foto: Pixsell/Facebook
1/2
09.05.2022.
u 17:58

- S puno tuge mogu potvrditi da je moj sin Jethro preminuo. Bili bismo zahvalni za obiteljsku privatnost u ovom trenutku - stoji u prioćenju.

Sin Nicka Cavea Jethro Lazenby umro je u 31. godini. Vijest je potvrđena u izjavi za NME od frontmena Bad Seedsa: - S puno tuge mogu potvrditi da je moj sin Jethro preminuo. Bili bismo zahvalni za obiteljsku privatnost u ovom trenutku - stoji u prioćenju.

Fotograf i maneken koji je nastupao pod imenom Jethro Cave bio je u zatvoru početkom ove godine nakon napada na njegovu majku, Beau Lazenby, u Melbourneu u Australiji.

Podsjetimo, Cave je izgubio još jednog sina, Arthura, 2015. godine nakon što je pao t s litice u Brightonu. Imao je 15 godina. Jethro je rođen u Melbourneu 1991. godine i tek je sa osam godina saznao da mu je Cave otac. Postao je model nakon što je bio su ha skautirali u gradu, ali se okušao i u glumi, s ulogama u filmovima 'Corroboree' 2007. i 'Moja mala princeza' iz 2011. Nedavno je radio i kao fotograf.

Uzrok smrti Jethra Cavea još nije pozat. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije