NEOČEKIVANO PITANJE

Tonči Huljić: 'Nemam ništa protiv da mi Danijela Martinović bude snaha. Ako su moja djeca sretna i ja sam'

Jadran Babić, Instagram
22.05.2022.
u 17:58

Glazbenik Tonči Huljić od jednog srpskog novinara dobio je neočekivano pitanje, a odgovorio je da ne bi imao ništa protiv da mu Danijela, inače bivša partnerica njegovog zeta Petra Graše, postane snaha

Glazbenik Tonči Huljić (60) otkrio je kako nema ništa protiv da se pjevačica Danijela Martinović (50) uda za njegova sina Ivana (30) i tako mu postane snaha. 

- Da mi Danijela bude snaha? Ti imaš puno više smisla za humor nego ja, čak ni meni to ne bi palo na pamet. Ali dobra ideja – odgovorio je Tonči na neočekivano pitanje novinara srpskog portala Telegraf.rs i prihvatio šalu.

Istaknuo je da nema naznaka da se to dogodi, ali i dodao da na početku nije znao niti za vezu svoje kćeri Hane (31) i dugogodišnjeg suradnika te prijatelja Petra Graše (46).

- Ako se tako nešto dogodi, nemam ništa protiv. Sve što moju djecu čini sretnom i mene čini sretnim - kazao je Huljić.

Novinari su ga pitali i smatra li da bi to bio duhovit scenarij za španjolsku sapunicu, a on je potvrdno odgovorio. 

Inače, obitelj Huljić posebnu je pažnju privukla nakon što se saznalo za vezu Hane i Petra, a kako njih dvoje svoj privatni život žele držati dalji od očiju javnosti  postoji još dodatni interes. Par je u bračnu luku uplovio u veljači u splitskoj crkvi svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja.

Par trenutno očekuje djevojčicu kojoj žele dati ime Alba, a Hani je termin poroda krajem srpnja. Grašo je prije veze s Hanom bio u dugogodišnjoj vezi s Danijelom Martinović, a nakon prekida nisu željeli govorio o razlozima razilaženja.

Danijela je dugogodišnja Tončijeva suradnica, a oni tvrde da događaji na privatnom planu nisu narušili njihov odnos. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije