dobio brojne pohvale

Tarik Filipović poslao fotku s odmora, pogledajte novi imidž

Foto: Instagram
1/2
24.07.2020.
u 07:34

Dok glumac odmara gledatelji Nove TV mogu ga gledati u seriji "Konak kod Hilmije" u kojem glumi zapovjednika Schillinga.

Glumac i voditelj HRT-ovog kviza "Tko želi biti milijunaš" Tarik Filipović s obitelji odmara u Rakovcima pored Poreča gdje je prije 12 godina kupio kuću. Na malim ekranima navikli smo ga vidjeti bez brade i brkova, a sada je obožavateljima podijelio fotografiju na kojoj je pokazao svoju sijedu bradu i brkove, a i kosa mu je svjetlija nego inače.

Ovaj novi Tarikovi imidž dobio je pohvale od njegovih pratitelja i komentirali su kako mu dobro pristaje ovakav look i primijetili da što je stariji to izgleda sve bolje.

- Baš Vam lijepo stoji ova sijeda brada. Kao stari morski vuk. O Tarik s bradom! Opušteno, ljeto je - komentirali su pratitelji, a 47-godišnji Tarik je odgovorio samo na jedan komentar.

- Ostario i ti zemljak, napisao mu je jedan obožavatelj, a voditelj je odgovorio: Ma jok!

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Dok glumac odmara gledatelji Nove TV mogu ga gledati u seriji "Konak kod Hilmije" u kojem glumi zapovjednika Schillinga, a glumac se nedavno pohvalio i kako je vrijeme u izolaciji proveo kako bi završio projekte koje je odgađao zbog nedostatka vremena. Gostujući u emisiji "Konačno petak" otkrio je kako je završio dva teksta za predstave i jedan scenarij za film.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije