VELIKA TUGA U OBITELJI

Tarik Filipović objavio tužnu vijest: 'Danas je zauvijek zaklopio oči moj drugi tata, stariji brat i zaštitnik'

Tarik Filipović
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
27.02.2022.
u 20:35

- Toliko zajedničkih trenutaka zauvijek urezanih u sjećanje…osjećaj sigurnosti jer znam da je on uvijek tu… i ostat će… uvijek i zauvijek… voli te tvoj Tarik… puno… puno…❤️💔 Ekrem Filipović 12.01.1952-27.02.2022 - stoji u objavi

Voditelj i glumac Tarik Filipović (49) trenutno proživljava teške trenutke. U 71. godini života preminuo je njegov voljeni stric Ekrem Filipović, a tužnu vijest Tarik je svojim pratiteljima otkrio na društvenim mrežama objavivši emotivnu poruku posvećenu osobi za koju kaže da je bio jedna od najvažnijih figura u njegovom životu i 'njegov drugi otac'. 

- ZASPAO JE MOJ EKA💔 Danas je zauvijek sklopio oči moj amidža, striko, adžo, adžuka, striček… jedan od par najvažnijih figura mog života,moj drugi tata,moj stariji brat,moj zaštitnik,prijatelj… sve… mladić cijeli svoj život,mangup,gospodin… - napisao je Tarik koji se potom prisjetio i najvažnijih uspomena koje će zauvijek pamtiti. 

- Prva vožnja autom, prva roba iz Trsta, prvi televizor, prvi posao u njegovom caffe “Baltazaru”… bio sam njegovo “mini” izdanje… Toliko zajedničkih trenutaka zauvijek urezanih u sjećanje…osjećaj sigurnosti jer znam da je on uvijek tu… i ostat će… uvijek i zauvijek… voli te tvoj Tarik… puno… puno…❤️💔 Ekrem Filipović 12.01.1952-27.02.2022 - stoji u objavi ispod koje su se krenuli nizati izrazi sućuti. 

U komentarima se javila i Tarikova supruga Lejla Filipović koja je ostavila emotikon slomljenog srca, a sućut su Tariku uputili i brojni poznati Hrvati među kojima su i voditeljica Tatjana Jurić, glumice Bojana Gregorić-Vejzović, Nataša Janjić i Matija Prskalo, Viktorija Rađa, Suzy Josipović i brojni drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije