VODITELJ OTVORENO

Tarik Filipović otkrio što mu najviše nedostaje iz Zenice

Marin Tironi/Pixsell
27.05.2020.
u 21:19

Rekao je i kako bi se najradije zamijenio sa svojom suprugom Lejlom na jedan dan, samo kako bi se uvjerio kako je predivno živjeti s njim.

Dugogodišnji voditelj Milijunaša Tarik Filipović (48), rođen u Zenici, za Gloriju otkriva da mu u novoj verziji popularnog kviza najviše nedostaje publika te da bi se rado na jedan dan zamijenio sa suprugom Lejlom - kako bi se uvjerio koliko je s njim predivno živjeti. Otkrio je što će sve biti drugačije u novim epizodama Milijunaša.

"Prazno gledalište. Nema više publike u studiju pa smo joker ‘pitaj publiku’ zamijenili jokerom ‘tri znalca’", rekao je.

Za ' tri znalca', Josipa Buklijaša, Bruna Kirinića i Ivana Jurića, kaže da je shvatio da su lumeni s 'lovačkim' potencijalom, te da su do dečki koji su već u kvizu osvojili po 125.000 kuna. No, otkrio je da mu ipak na snimanjima nedostaje publika i fizički kontakt.

"Da netko osvoji milijun, mislim da bih ipak stavio masku i izgrlio ga", rekao je Tarik. Priznao je da se za vrijeme karantene družio s ukućanima i da su odgledali hrpu serija, no domaći voditelj itekako je bio produktivan za vrijeme izolacije.

"Završio sam filmski scenarij i dva kazališna teksta. Održavao sam kondiciju i šetao po šumi, čisto da se ne pretvorim u “normalno novo” - debelo", rekao je. Otkrio je i kako održava kondiciju.

"Dva do tri puta tjedno idem u Body&Mind studio, a tijekom karantene moji dragi treneri slali su mi vježbe online", priznao je voditelj. Rekao je i kako bi se najradije zamijenio sa svojom suprugom Lejlom na jedan dan, samo kako bi se uvjerio kako je predivno živjeti s njim. Lejlu je, priznaje, osvojio humorom.

"Ako se ne nasmijemo zajedno desetak puta dnevno, dan mi nije ispunjen", kazao je. Tarik je otkrio i kako će ove godine na ljetovanje otići s obitelji u njihovu kuću u Istri.

Iz rodne Zenice najviše mu nedostaju ljudi 'koji su činili taj grad znatno drukčijim od drugih gradova'.

"Oni su danas rasuti po svijetu. Uvijek se sjetim riječi Vlatka Stefa­nov­­skog da je, kad je god svirao s Leb i sol u Ze­­nici, uvijek imao najveću tremu. Nije bez razloga", zaključio je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije