SUĐENJE SPREMAČICI

Tarik duhovito odgovarao na pitanja u sudnici: 'Jeste li supruzi ikada kupili nakit?'

11.10.2017.
u 17:21

– Nemam više vrijednog nakita, otuđeno mi je sve, sad sam mirna kada su u pitanju spremačice – rekla je u sudnici Lejla Filipović.

Nemam više vrijednog nakita, otuđeno mi je sve, sad sam mirna kada su u pitanju spremačice – rekla je između ostalog u sudnici danas Lejla Filipović.

Ona je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu svjedočila sa svojim suprugom Tarikom Filipovićem u sudskom procesu koji se vodi protiv Anice Jurilj optužene da je iz njihova doma koji je u prosjeku dva puta tjedno čistila u razdoblju od tri godine ukrala nakit vrijedan 150 tisuća kuna. 

Tarik je na nekoliko pitanja odgovorio na pomalo duhovit način.

Kada ga je odvjetnica okrivljene pitala je li ikada supruzi kupio nakit, odgovorio joj je da “naravno da jest jer je on pažljiv čovjek”, a odgovarajući na pitanje suca je li u rodbinskoj vezi s optuženom naveo je kako je, nakon što ga je sudac to pitao, u sebi pomislio “nisam, ne daj bože”. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije