Zvijezda Američke pite

Tara Reid šokirala fanove izgledom, pišu joj: "Premršava si"

29.10.2021.
u 16:52

Amarička glumica Tara Reid, mnogima najpoznatija po ulozi Vicky u filmovima Američka pita, našla se na meti kritika zbog svog izgleda.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila crno-bijelu sliku u bikiniju, a brojni pratitelji su zabrinuto komentirali njezin izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

 

"Što ti se dogodilo???" komentirao je jedan pratitelj. "Ti si tako prekrasna djevojka (zapravo uvijek mi govore da izgledam kao ti kad si bila mlađa) i tužno te je vidjeti ovakvu. Nadam se da si sretna, to je najbitnije!" napisala je pratiteljica.

Reid je uskoro objavila i drugu sliku te pojasnila fanovima o čemu se radi. "Svima onima koji su komentirali i izrazili mržnju prema mojim umjetničkim fotografijama, da im objasnim - samo je do kuta. Evo još jedne fotografije koja dokazuje da nisam previše mršava. Imam brz metabolizam. Svi koji imaju ubrzan metabolizam znaju koliko je teško dobiti na kilaži. Samo jedem. Svima koji su napisali nešto lijepo i zauzeli se za mene želim reći da ih volim. I dalje širite tu ljubav, to je jedina stvar koja će spasiti ovaj svijet", napisala je 45-godišnja glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije