ŠTO JE TO NA NJEMU?

Tajlandski kralj ovakav prošetao trgovačkim centrom, a sada prijeti svima

16.05.2017.
u 15:15

Kralj je na sebi imao popularni 'crop-top' pa se našao na meti izrugivanja, a on prijeti tužbom Facebooku i svima koji podijele video njega i misteriozne dame

Tajlandski kralj Maha Vajiralongkorn našao se u centru pozornosti zbog izbora odjeće u kojoj je prošloga srpnja prošetao jednim trgovačkim centrom u Münchenu, a njegova snimka tek sad je objavljena u javnosti i velikom brzinom proširila se društvenim mrežama.

Kralj na sebi, naime, ima popularni 'crop-top', majicu kakvu viđamo jedino na iznimno zgodnim djevojkama i supermodelima jer ovaj 'top' više toga otkriva nego skriva.

No, tajlandski kralj izabrao je žuti top i njime prošetao trgovačkim centrom. Osim topa, pažnju su plijenile i lažne tetovaže koje je imao po cijelome tijelu, ali i misteriozna djevojka u čijem je društvu bio.

Tajlandske vlasti naredile su Facebooku da ukloni video jer je uvredljiv za njihovu monarhiju pa je Facebook blokirao sadržaj prema geografskom položaju, no sada su ih upozorili kako je video i dalje aktivan na više od 130 stranica pa Marku Zuckerbergu prijete tužbom.

Također, svakoj osobi u Tajlandu koja podijeli ovakav sadržaj prijeti kazna zatvora do 15 godina.

Tajlandskom kralju ovo nije prvi ovakav 'outfit'.

Slično odjeven pojavio se i u minhenskoj zračnoj luci noseći bijeli 'crop-top', traperice i sandale što nije primjereno ni za jednoga muškarca, a kamoli kralja.

Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije