obline

'Sviđa mi se kako izgledam, ne marim za 'idealne' proporcije'

obline
21.06.2016.
u 10:45

Da su obline u modi pokazuje i još jedna hrvatska plus size manekenka. Riječanka Dorotea Samac (23) ponosno nosi konfekciji broj 44, a nada se sve većim angažmanima, prenosi 24sata.hr

Modelingom se bavi zadnjih nekoliko mjeseci te je i članica agencije Midikenn.

- Ima dosta punijih, predivnih djevojaka koje se zbog nametnutih standarda nisu osjećale lijepima, a sada se nadam da će se to promijeniti – kaže Dorotea. Dodaje da je njoj trebalo vremena da prihvati svoje tijelo te je u pubertetu sve činila da postane mršavicom.

 

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

 

- Htjela sam dostići savršene proporcije, no brzo sam odustala. Ne samo zato jer nisam uspjela već i zato što  bih se pogledala u ogledalo i vidjela da mi se sviđa sve to što vidim. Obožavam svoju kosu, osmijeh, vedrinu i ne mislim da bi se to promijenilo da imam 15-ak kila manje - rekla je Dorotea. Riječanka ističe da tijekom odrastanja nije imala problema sa zadirkivanjem jer je po prirodi vrlo temperamentna. Šali se da bi traume iz tih dana vjerojatno vukao onaj tko bi joj uputio ružne riječi. Dorotea zbog kondicije i zdravlja redovito ide u teretanu.

Lucija i dalje niže uspjehe

Prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer (23) nedavno je postala članica prestižne pariške agencije. Oni će joj sad ugovarati poslove, a cilj im je, govori Lucija, da je proguraju na američko tržište. Veseli se novim izazovima i snimanjima.

 

24sata | Autor: 24satafoto: 24sata

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije