veliko slavlje

Sve sjaji: Maja je pokazala haljinu i mahala gostima

Instagram
11.05.2019.
u 15:06

Na veliko slavlje od podneva u subotu počeli su pristizati gosti. Majini prijatelji iz Beograda među prvima su došli na imanje gdje će biti svadba godine

Za vjenčanje godine Maje Šuput (39) i Nenada Tatarinova (36) sve se provjerava pa se čak i mjere decibeli glasnoće glazbe. Prije nekoliko godina, kraljica svadbi dobila je zapisnik u kojem stoji da je "narušavala javni red i mir na način da je kao pjevačica grupe Maja Šuput i Enjoy putem mikrofona koji je spojen na pojačalo pjevala više pjesama koje su se čule i stotinjak metara izvan svadbenog salona", piše 24sata.hr. 

- Nikad mi se ništa slično nije dogodilo ni na jednoj svadbi - komentirala je tada Maja. Kako joj policija ne bi došla u stanciju Meneghetti u Balama, Maja se pobrinula da decibeli ne prekrše niti jedan zakon. 

Na veliko slavlje u subotu oko podneva stigli su organizatori vjenčanja, a pristižu i i gosti. Majini prijatelji iz Beograda među prvima su došli na imanje gdje će biti svadba godine, a pjevačica je u bijeloj haljini mahala gostima.

Iako u nedjelju ima pojavljivanje uživo u showu 'Ples sa zvijezdama', Marko Grubnić stigao je u Istru. Tijekom vožnje započeo je svadbeno slavlje uz Severininu pjesmu 'Kuma'.

Majine prijateljice, frizerka Valentina Čajo i vizažistica Lada Mitrašinović u subotu ujutro već su šetale imanjem na kojemu se udaje njihova prijateljica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?