SVIJET ČEKA

Sve je spremno, ali kraljica se odlučila na neobičan potez prije intervjua s Harryjem i Meghan

07.03.2021.
u 13:22

Čini se da dvor najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu ne dijeli uzbuđenje s ostatkom svijeta uoči intervjua vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) koji će se večeras emitirati na CBS-u u noćnim satima. Odmetnuti kraljevski par u intimnom dvosatnom razgovoru s poznatom voditeljicom Oprah Winfrey (67) sprema se otkriti sve detalje o Megxitu, što je točno prethodilo odluci da odstupe s dužnosti i iz obitelji te će se osvrnuti na svoj život u Americi.

Iz palače dolaze pomalo neobične vijesti uoči najiščekivanijeg intervjua godine, a to je da će kraljica osigurati visoke dužnosnike palače da probdiju noć uz direktan prijenos CBS-a, a nju će o svemu informirati sutradan tijekom doručka, piše DailyMail. Insideri vjeruju da će oomoćnici kraljice ostat budni tijekom eksplozivnog intervjua koji će se prema londonskom vremenu prikazivati u 1 sat iza ponoći, a sve s ciljem praćenja svježih optužbi protiv palače. Posebno onih koji se tiču vojvotkinje od Cambridgea Kate Middletone (39), supruge vojvode od Cambridgea i brata princa Harryja Willama (38).

Prema trenutnim informacijama iz britanskih medija, izvještaj će sutradan o svemu dobiti i princ Charles (72) koji s Camillom odsjeda u Gloucestershireu. Istovremeno, odjel za komunikacije Palače će pripremati priopćenja za očekivana pitanja nakon intervjua. Podsjetimo, svijet sa strepnjom iščekuje intervju vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) kod Oprah Winfrey (67), a s britanskog dvora ne prestaju pristizati priče koje se vežu uz razdoblje bivanja Sussexovih u Velikoj Britaniji. Naime, insideri iz palače tvrde da je Meghan optužila Kate Middleton (39) i suprugu princa Charlesa (72), Camillu Parker Bowles (73), za širenje priča koje su se ovih dana javile u britanskim medijima, a tiču se svjedočanstva bivšeg osoblja koje je Meghan navodno maltretirala, piše Daily Mail.

Optužbe se nižu, a napetosti rastu kako se bliži trenutak prvog dvosatnog intervjua Meghan i Harryja nakon napuštanja dužnosti i kraljevske obitelji koji će se premijerno prikazati na američkom CBS-u večeras. Hrvatski gledatelji moći će intervju pogledati na RTL-u dan kasnije, odnosno u 19 sati u ponedjeljak 8. ožujka. Priče o maltretiranju osoblja, kao i onu da je rasplakala Kate Middleton tijekom probe haljina uoči Meghanina vjenčanja, tvrdi Meghan, plasirali su Kate, Camilla ili Charles.

Buckinghamska palača pokrenula je istragu zbog navoda da je Meghan Markle maltretirala kraljevske pomoćnike. Vojvotkinju od Sussexa optužuju da je "otjerala" dva pomoćnika i srušila povjerenje drugog člana osoblja, bivšeg pomoćnika koji je Harryja i njegovu suprugu danas nazvao "bezobraznim nasilnicima", objavio je The Times proteklih dana, a sada je taj broj svjedočanstava narastao na barem deset bivših zaposlenika koji su voljni surađivati u razotkrivanju tretmana Meghan prema njima. Zbog svih tvrdnji Meghan je optužila Kate i Camillu te princa Charlesa (72) da namjerno šire priče koje ju ocrnjuju. Isprva, nitko otamo nije htio komentirani nanizane optužbe jer su se svi usredotočili na zdravstvene probleme princa Philipa (99) koji je već treći tjedan u bolnici, a nedavno je i operiran. Unatoč tome, intervju će se prikazati kako je dogovoreno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?