najveća ljubav film

Sve Ivine ljubavi: Prekinuo je s Lambašom pa zavolio policajku

Foto: PIXSELL/kolaž
1/5
03.01.2019.
u 09:53

Glumac je pet godina bio u vezi s pokojnom kolegicom Dolores Lambašom. Tada je imala 21 godinu, a kako je tvrdio, osvojila ga je velikim talentom za glumu...

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Ivo Gregurević preminuo je u srijedu u 67.godini. Gregurević je rijetko davao intervjue i trudio se privatni život držati podalje od očiju javnosti. 

Ivo Gregurević rođen je u Donjoj Mahali, Bosni i Hercegovini 7.10.1952. godine. Njegov otac Marko je bio zemljoradnik, a majka Jela domaćica. Od djetinjstva je gajio ljubav prema filmu i kazalištu. Svoju prvu filmsku ulogu ostvario je 1977. u filmu 'Ne naginji se van'. Legenda hrvatskog glumišta je otad igrao u više od 90 filmova, 19 televizijskih serija te 30-tak kazališnih predstava.

Gregurević je u prvom braku dobio sina Marka (40), a dugo godina bio je u vezi s glumicom Dubravkom Ostojić (57), piše 24sata.hr. 

Od 2002. bio je u turbulentnoj vezi s pokojnom glumicom Dolores Lambašom. Tada je imala 21 godinu, a kako je tvrdio, osvojila ga je velikim talentom za glumu. 

Nakon pet godina veze par je prekinuo, malo prije njezinog diplomiranja na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Iste godine kada je prekinula s Gregurevićem, Dolores je pronašla novu ljubav u 30 godina starijem glumcu Frani Lasiću. Dolores je preminula u teškoj prometnoj nesreći 2013. kraj Slavonskog Broda.

U posljednje vrijeme Ivu se povezivalo sa zgodnom brinetom koja navodno radi kao inspektorica u MUP-u.

Upoznao ju je sa svojim društvom i pokazao joj, kako doznajemo, ljepote rodnog Orašja, u kojemu je glumac iz godine u godinu vrijedno okupljao kolege na filmskom festivalu. Ivinim prijateljima bilo je drago što je glumac opet sretan.

Ipak, Gregurević je tvrdio da je njegova najveća ljubav film. 

- Ne bih napravio ništa drukčije. Ovo je najbolji posao kojim se mogu baviti i ne bih ništa drugo znao raditi - rekao je svojedobno Večernjem listu i dodao: Želim da me pamte isključivo po ulogama. 

Zadnjih godina Ivo je puno radio, snimio je nekoliko serija i filmova, među kojima je najrazvikaniji 'General' Antuna Vrdoljaka. S istim redateljem snimio je i 'Dugu mračnu noć', te niz drugih filmova.

Kolege su šokirani njegovom iznenadnom smrću. 

- Prekrasan glumac. Jedan od najvećih. Prije nekoliko dana smo glumili zajedno, bilo je sve u redu - rekao je glumac Đorđe Kukuljica (45). 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije