PROMJENE SU STVARNOST

Svake godine žena se fotkala u bikiniju da bi pokazala kako joj se tijelo mijenja s godinama

09.02.2023.
u 20:54

Želim da zapamtite ovo. Vaše tijelo je točno tamo gdje treba biti upravo sada u ovom trenutku, vaše tijelo nije bilo 'bolje' tada, a 'gore' sada, ili obrnuto..., poručuje britanska influencerica Nelly London

Žena se svake godine skida u bikini kako bi pokazala promjene na svom tijelu. Influencerica Nelly London podijelila je svojih deset fotografija iz prošlog desetljeća kako bi pokazala kako se njezina figura promijenila.

- Vi ste upravo tamo gdje trebate biti - poručila je obožavateljima na društvenim mrežama.

Nelly London je poznata po svojim 'body positive' postovima. Međutim, zvijezda društvenih mreža otkrila je obožavateljima da je put do tamo bio prilično težak.

Ima 518.000 pratitelja. Na fotografijama Nelly pozira s različitim težinama - ponekad s većim oblinama, a ponekad s manjim.

- Neka vam ovo bude podsjetnik da se tijela mijenjaju i da je to u redu. Promjena može biti stvarno zastrašujuća i prirodno je da se tome poželimo oduprijeti - kaže.

Dakle, kada pogledate stare fotografije i poželite da možete poslati svoje tijelo u prošlost, Nelly poručuje samo jedno.

- Želim da zapamtite ovo. Vaše tijelo je točno tamo gdje treba biti upravo sada u ovom trenutku, vaše tijelo nije bilo 'bolje' tada, a 'gore' sada, ili obrnuto. Tijelo će ti se promijeniti do kraja života, nosit će te kroz ostatak vremena, pusti to. Vaše tinejdžersko tijelo nije tijelo odrasle osobe i ne trebate objašnjavati ni sebi ili bilo kom drugom zašto se ono promijenilo - ističe Nelly.

Čini se da su se pratitelji složili s njezinom porukom pa je više od 66.000 njih podržalo objavu.

- Sviđa mi se ovo, tako hrabro objaviti ovo na internetu, ali jako je važno da svi znaju - oduševljeni su.

- Hvala vam što ste podijelili svoja iskustva - zahvalili su joj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije