ZAVRŠILA NA NASLOVNICAMA

Suprugu Seada Kolašinca ispitala policija: U torbi nosila oružje

23.05.2020.
u 10:39

Supruga bh. reprezentativca i aktualnog nogometaša Arsenala Seada Kolašinca završila je na naslovnicama svjetskih medija.

Atraktivna Bela Kolašinac (Bella), navodno je u Veliku Biritaniju pokušala unijeti ilegalno oružje, točnije pištolj za omamljivanje, popularni elektrošoker. 

The Sun i Daily Mail navode kako je Bela Kolašinac pokušala ilegalno oružje unijeti u privatnom zrakoplovu, a kasnije se pravdala kako je to zbog straha i ankcioznosti koje osjeća nakon što su njezinog supruga u društvu Mesuta Ozila napali naoružani motoristi prošle godine, prenosi Avaz. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, nakon napada na supruga, Bela je tada pobjegla u Njemačku gdje ima dozvolu za nošenje elektrošokera, ali je on u Velikoj Britaniji ilegalan.

Incident se dogodio prošli tjedan na londonskoj zračnoj luci Biggin Hill, a Bella Kolašinac je briznula u plač suočena s pitanjima snaga reda i mira koji su otkrili pištolj.

Na kraju je puštena uz upozorenje, ali joj je naglašeno da nošenje zabranjenog oružja sa sobom povlači i šestomjesečnu zatvorsku kaznu. 

- Sve je bio samo nesporazum. Elektrošoker je zapravio još bio zapakiran i nije u sebi imao ni baterije. Bella je uspjela dokazati kako je zračnoj luci slala email kako bi se osigurala da ga može unijeti. Ali kada je dobila povratnu poruku u zrakoplovu kako je sprava ilegalna, mobitel joj je bio isključen - rekao je anoniman izvor za Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije