TRAŽE POZAJMICE

Supruga vatrenog: zavrnite rukave i radite... i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac

22.08.2018.
u 21:20

Pojavile su se popularne "fan" stranice, koje joj također smetaju tako da je objavila i jednu raspravu s voditeljem takve stranice

Ivana Vida, supruga našeg srebrnog reprezentativca Domagoja Vide, požalila se na svom Instagram profilu kako ima probleme s ljudima koji joj se javljaju i od nje traže novac. 

"Inbox mi je krcat porukama vezano za pozajmljivanje/davanje/poklanjanje novca, pri tom mi još nitko nije tražio pozajmicu vezanu za neku bolest. Ili izgledam previše glupo, simpatično itd. Ne razumijem.", napisala je između ostalog Ivana na svom Instagram storyju. 

 

"Izvolite zavrnuti rukave i raditi nešto osim što moljakate ljude i sjedite i komentirate tuđe živote po portalima!! Jer i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac na +40 i – 15 stupnjeva! Hvala lijepo!“, poručila je, očito ljutita supruga poznatog nogometaša.  

Nisu to jedini problemi koji muče gospođu Vidu na društvenim mrežama. 

Pojavile su se popularne "fan" stranice, koje joj također smetaju tako da je objavila i jednu raspravu s voditeljem takve stranice. 

 

 

Zato je i svoje pratitelje pitala treba li "pobjeći" s društvenih mreža.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?