'NOVO DOBA'

Supruga Harisa Džinovića otkrila što misli o atraktivnim fotkama svoje kćeri: 'Jako se teško borimo s tim'

10.10.2022.
u 21:28

Đina se na početku susretala s gomilu predrasuda zbog svojih golišavih objava, a to je komentirao i njezin otac

Kći legendarnog pjevača Harisa Džinovića (70) i dizajnerice Meline Džinović (41), Đina Džinović (18) postala je prava zvijezda na društvenim mrežama gdje ju prati više od 150 tisuća ljudi. Đina redovito pratitelje razveselili svojim atraktivnim fotografijama na kojima pozira u skupocjenim odjevnim komadima. No, to jedno vrijeme nije smjela jer joj je profile na društvenim mrežama zabranila majka, koja je na kraju ipak popustila njezinim molbama. 

- Ne nosim se uopće kao majka s tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to ispraćeno se meni ne sviđa i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - ispričala je Melina  tome kako se nosi s tim što joj kći objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Avaz.ba

Đina se na početku susretala s gomilu predrasuda zbog svojih golišavih objava, a to je komentirao i njezin otac. 

- Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, obitelji i kakav dojam ostavlja na druge - rekao je glazbenik svojedobno za Avaz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije