OBRAĐIVAO EUROVIZIJSKE PJESME

Stranac izveo 'Mamu ŠČ!' na harmonici i zapjevao, pa oduševio pratitelje svojim izgovorom hrvatskog

Tik Tok
19.04.2023.
u 22:13

Kako se na snimci može čuti, Ryan Simpson je bez problema otpjevao sve stihove, a uspješno je izgovorio i "šč", na čemu su mu mnogi aplaudirali.

Glazbenik i TikToker Ryan Simpson objavio je video u kojem pjeva i svira na harmonici pjesmu Leta 3 'Mama ŠČ!', a mnoge Hrvate iznenadio je njegov tečan izgovor hrvatskog jezika. Kako se na snimci može čuti, Ryan je bez problema otpjevao sve stihove, a uspješno je izgovorio i "šč", na čemu su mu mnogi aplaudirali.

"Koliko ti je vremena trebalo da naučiš izgovarati stihove kao što ih izgovaraju Hrvati?" upitala je jedna znatiželjna pratiteljica, na što je Ryan odgovorio: "Preslušao sam pjesmu 3 ili 4 puta." Brojni drugi komentatori također su pohvalili Ryanovu izvedbu. "Kao Hrvat mogu reći da ste bili apsolutno nevjerojatni", "Hrvatski je obično teško govoriti strancima, ali ti si pjesmu fenomenalno otpjevao", "Ovo je bilo prilično dobro, dobar izgovor i konačno netko tko može ispravno izgovoriti ŠČ!" nizali su se komentari.

 

@accordion_ryan Eurovision 2023 Part 9 - Croatia 🇭🇷 | “Mama ŠČ” - @Let 3 Mrle 🚜🚜🚜 | Which song would you like to hear next? 😊🪗 #eurovision #eurovision2023 #esc #esc2023 #let3 #mamašč #croatia ♬ original sound - Accordion Ryan

 

Inače, Ryan je na ovoj društvenoj mreži na isti način obradio i neke druge eurovizijske pjesme.

Podsjetimo, Let 3 su s Mamom ŠČ naši ovogodišnji eurovizijski predstavnici. Za ovoj spektakl sredinom svibnja, a Let 3 nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri 9. svibnja te će tako tražiti svoju ulaznicu u finale.  Bend trenutno radi na promociji pjesme, a za vikend su nastupili u Londonu. Pred 2000 ljudi uspješno su zaključili niz promotivnih nastupa uoči puta u Liverpool na završni dio natjecanja za najbolju pjesmu Europe. Scene koje smo gledali u Varšavi, Tel Avivu i Madridu ponovile su se i u Londonu, a prvi vrhunac dogodio se već prije samog nastupa kada je Let prolazio pored fanova koji su čekali ulazak u dvoranu.

Čim su ih ugledali engleski obožavatelji Leta i Eurovizije u glas su zapjevali ‘Mamu ŠČ’ u čemu im se odmah pridružio bend. Uslijedila su brojna fotografiranja i kratki susreti s fanovima od kojih su mnogi nosili ŠČ obilježja, a jedan od njih u potpunosti se pretvorio u Prlju odnosno njegovog dvojnika.

Podsjetimo, iako je prošle godine na Euroviziji pobijedio Kalush Orchestra, predstavnik Ukrajine, domaćin natjecanja je Engleska. Naime, Ukrajinci su zaključili da zbog situacije u zemlji ne mogu održati ovo natjecanje te domaćinstvo prepustili drugoplasiranoj državi, Velikoj Britaniji. Natjecanje će se odviti u Liverpoolu. Nedavno smo saznali i voditelje ovog spektakla u organizaciji BBC, a to su: britanska glumica Hannah Waddingham (48), glazbenica Alesha Dixon (44) i ukrajinska pjevačica Julia Sanina (32). Njima će se u finalnoj emisiji pridružiti i poznati voditelj Graham Norton (59). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije