USPOREĐIVALI JE S MONICOM BELLUCCI

Što se dogodilo? Pratitelji primjetili da je Šime Vrsaljko obrisao sve fotografije sa ženom

03.06.2021.
u 12:33

Šime Vrsaljko, 29-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac u zadnje vrijeme dosta je aktivan na društvenim mrežama. Trenutačno se priprema za prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. 

Ipak, pratitelji su primijetili promjenu u sadržaju koji objavljuje. Naime, iako je Vrsaljko ranije često objavljivao fotke na kojima je sa suprugom Mateom, one su sad sve nestale s njegovog profila.  Šime se u više navrata hvalio atraktivnom suprugom, a sada mnogi pratitelji sumnjaju da se nešto događa. 

- Jedna od najljepših žena nogometaša, tako prirodna lijepa, bez estetskih operacija - pisali su pratitelji ispod fotografija koje je nogometaš objavljivao sa suprugom ranije.  Mnoge obožavateljice njegovu suprugu usporedile su s pjevačicom Doris Dragović, ali i talijanskom glumicom Monicom Bellucci. Inače, Matea i Šime su se upoznali još u srednjoj školi, a zaručili se 2016.

Ljubav su brakom okrunili samo godinu dana kasnije. Njihov prvi sinčić Bruno sna svijet je došao 2018. godine, malo prije Svjetskog prvenstva. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije