''stay at home challenge''

Što se događa s mažoretkinjama?

25.03.2020.
u 14:40

Imaju štap ili neki drugi rekvizit u ruci. S njima rade akrobacije, a pritom se šminkaju ili drže ravnotežu predmeta koji su im na glavi.

Najrasplesanije djevojke dok su u karanteni moraju vježbati, a to čine s mnogim izazovima koje smo spomenuli u uvodu, a o kojima ćemo i u nastavku.

Više o izazovu rekle su nam Grudske mažoretkinje koje su prošlog vikenda postale punoljetne navršivši 18 godina uspješnog postojanja. - Već nekoliko dana na profilu Nacionalnog mažoret saveza možemo vidjeti ''stay at home challenge'' koji će potrajati do kraja izolacije. Grudske mažoretkinje također sudjeluju u njemu, a osim aktivnih članica kluba pridružile su se i one koje su to nekad bile. Prvi dan izazova se poklopio sa 18.tim rođendanom grudskih mažoretkinja, a taj dan su nam djevojke i djevojčice preko svojih instagram storya pokazale kako vježbaju kod kuće dok su treninzi obustavljeni – kažu za Vecernji.ba djevojke iz društva Grudske mažoretkinje.

Izazov se sastoji od zadane akrobacije prilikom koje mažoretkinje moraju izvesti neki od mažoret elemenata. Bitna stavka je da nakon što izvrše izazov i objave ga na instagram, djevojke moraju označiti nekoliko mažoretkinja iz različitih gradova da bi se upoznale ili učvrstile svoja prijateljstva.

- Ovo je jedan od načina kako potaknuti djevojke da i u vrijeme izolacije budu fizički aktivne i da se usprkos socijalnoj udaljenosti uspiju povezati i družiti. Sigurni smo da će novonastala online prijateljstva prenijeti i u stvarni život, čim to bude moguće – priopćile su za portal Večernjeg lista BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije