VEČERAS U ČAPLJINU STIŽE IZNIMNA MODNA PRIČA

Stankin „San ljetne noći“, iz Rima – u Čapljinu

15.07.2022.
u 07:24

U prekrasnom će ambijentu Stanka pokazati svoju novu kolekciju za ljeto 2022. u kojoj će se naći 40-ak kreacija – od svečanih haljina do ljetnih kombinacija za svaki dan

Nakon što je najljepše kreacije iz svoje nove kolekcije inspirirane Vječnim Gradom i ljetom pokazala na čuvenim rimskim Španjolskim stubama, dizajnerica Stanka Zovko, već odavna prepoznato ime regionalne modne scene, s revijom naziva „San
ljetne noći“ i svojim brendom OZZ, stiže na pozornicu čapljinske Storije, gdje će večeras od 21 sat, prikazati svu raskoš svoga talenta i eksploziju boja, uzoraka, materijala, pretočenih u samo njoj svojstvene dizajnerske izvedbe.

U prekrasnom će ambijentu Stanka pokazati svoju novu kolekciju za ljeto 2022. u kojoj će se naći 40-ak kreacija – od svečanih haljina do ljetnih kombinacija za svaki dan. Ekskluzivni modni editorijal za tu je kolekciju sniman na nekim od najznačajnijih i najreprezentativnijih znamenitosti Rima poput Piazze di Spagne, Fontane di Trevi, Piazze Navone. 

Stanka, koja je sa svojim kreativnim timom u Rimu posjetila i modnu reviju velikog Valentina u povodu njegova 90. rođendana, puna je dojmova. San ljetne noći tako će, na izniman način, spojiti njezine najljepše modne priče s ljetom,
Rimom i našim podnebljem.

„Inspirirani ljetnim danima, Vječnim Gradom i, naravno, ljudima koji svakodnevno kreiraju svoje priče, nastala je moja nova kolekcija. Kao i uvijek – krojevi, uzorci, kanine – sve je pažljivo birano i pretočeno u jedinstvene i bezvremenske komade odjeće. Kolekcija obiluje nosivim komadima čija se posebnost krije u preciznoj izradi, dojmljivim detaljima i ručnom radu, što oduvijek karakterizira OZZ“, kaže Stanka, već više od dva desetljeća prepoznatljivo regionalno modno ime.

Modni look upotpunit će i neobične frizure za koje će se pobrinuti Fashion studio by Maja Krnjić iz Mostara, a reviju će nositi modeli OZZ modelinga. Voditeljska uloga povjerena je novinarki Misijani Brkić Milinković koju Stanka godinama odijeva za scenske nastupe. Glazbeni dio večeri obojit će Duo X – Anja i Tihomir Krtalić.

„Stanka Zovko i njezin brend OZZ već dugi niz godina stvaraju istinski modni dizajn kojem je teško odoljeti. Igra materijala, dezena, boja i oblika izašla iz Stankine kreativne radionice, svaki put odvede vas u bajku, u kojoj snovi postaju stvarnost. Zakoračite s nama u San ljetne noći Stanke Zovko i otkrijte najljepše modne ljetne priče, ispričane neobičnim kreacijama u čarobnim bojama, materijalima i dezenima“, poručili su organizatori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije