FRONTOTEMPORALNA DEMENCIJA

Stanje Brucea Willisa se pogoršava, obitelj objavila novu dijagnozu glumca

Bruce Willis
Instagram
16.02.2023.
u 21:17

Izjavu na službenoj stranici za frontotemporalnu demenciju supotpisuju njegova djeca, supruga Emma i bivša partnerica Demi Moore, koji zahvaljuju svima na tome što su pokazali suosjećanje za Brucea u posljednjih 10 mjeseci.

Stanje Brucea Willisa se pogoršava, objavila je glumčeva obitelj. Naime, na službenoj stranici za frontotemporalnu demenciju, njegovi najbliži otkrili su da Willis boluje upravo od te bolesti. 

- Otkad smo objavili da Bruce boluje od afazije u proljeće 2022. njegovo stanje je se pogoršalo i sada imamo jasniju dijagnozu - napisali su.

- FTD je opaka bolest za koju mnogi od nas nikada nisu čuli i može pogoditi bilo koga. Za ljude starije od 60 to je najtipičnija forma demencije. Nema poznatog lijeka ili terapije za tu bolest i nadamo se da će se to u narednim godinama promijeniti. Kako se njegovo stanje pogoršava, nadamo se da će mediji malo više pisati o ovoj bolesti o kojoj treba podignuti svijest. 

Izjavu supotpisuju njegova djeca, supruga Emma i bivša partnerica Demi Moore, koji zahvaljuju svima na tome što su pokazali suosjećanje za Brucea u posljednjih 10 mjeseci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije