Supertalent

Staneli dobio zlatni gumb: Iz rodne BiH od obitelji volim jedino majku

staneli
26.09.2021.
u 23:22

Prva epizoda nove, osme sezone Supertalenta potvrdila je da je hrvatska publika željna dobre zabave i smijeha.
Staneli dobio zlatni gumb: Jedino volim svoju mater iz BiH!

S nestrpljenjem očekivana nova sezona već u prvoj epizodi donijela je brojna uzbuđenja, ali i velika iznenađenja. Gledatelji su tako upoznali kandidate koji su ih svojim nastupima i životnom pričom raznježili, ohrabrili, uveselili, a poneki su ih i dobro nasmijali. Iznenađenje prve emisije bio je iluzionist Staneli koji je svojim trikom s kartama, od kojih je jednu naposljetku „pretvorio“ u fotografiju Majinog sina, Maju toliko oduševio i rasplakao da mu je stisnula zlatni gumb. ''Sad ste me slomili do kraja. I da se ovo nije dogodilo morala bih vam reći da je ovaj nastup bio stvarno fenomenalan. Posebno si me dirnuo, iznimno si talentiran i imam osjećaj da iza ove priče ima još 100 priča koje bih voljela čuti. Kao netko tko može biti poticaj i motivacija drugima i kao netko tko može pokazati da ako želi, da može napraviti sve  što hoće, od mene imaš zlatni!'' poručila mu je Maja netom prije stiska gumba te zaključila: ''Kupio me za cijeli život!!''



Otkrio je i pravo ime, ali i da ne želi imati ništa s tim imenom i obitelji iz Bosne i Hercegovine koja ga nikad nije podržavala, osim majke koju voli: Jedino volim svoju mater! Uvijek me je podržavala! S 14 godina je pobjegao od kuće da bi se pridružio cirkusu. Nažalost, preživio je premlaćivanje i sramoćenje, ali danas mu se sve vratilo u vidu velikog uspjeha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?