JEDVA JE OSTAO ŽIV

Splitski plesač 'raspao' se pred kamerama nakon nesreće: 'Mamu su nazvali i rekli joj da sam poginuo'

08.04.2021.
u 10:10

Splitski plesač Alen Sesartić (39) početkom siječnja imao je stravičnu prometnu nezgodu zbog koje je doživio kliničku smrt, ali i prijelome na 15 mjesta.  Na putu prema Zagrebu njegov je poznanik izgubio kontrolu nad vozilom, sletjeli su s ceste, Alen je slomio osam rebara, zdjelicu na četiri mjesta i tri kralješka, a sekunde su ga dijelile od sigurne smrti. Tri mjeseca nakon nesreće jedan od naših najuspješnijih koreografa progovorio je o oporavku, ali i strahotama koje je njegova majka proživljavala kad joj je bilo najteže.

- Moju mamu su nazvali sa skrivenog broja i rekli joj da sam poginuo. Možete misliti, majku, koja ima 71 godinu kako je to primila. Do mene se nije moglo doći dva dana jer mi je mobitel bio negdje na autoputu i jedva su ga našli. Imao sam povredu 15 fraktura, hematom na mozgu, čak su me i oživljavali...- kazao je Alen za IN magazin.

Prisjećajući se tog stravičnog događaja od 5. siječnja skoro se rasplakao pred kamerama. - Samo se pomoliš i kažeš: Molim te da ovo nije kraj. Tvoj mozak ne može reagirati kako bi trebao u normalnim situacijama. Srećom pa sam imao jaknu na sebi koju sam bacio preko glave da ne vidim ništa od toga. Sjećam se trenutka kad sam udario u ogradu, dalje ničega... - rekao je Sesartić koji je surađivao s brojnim domaćim, ali i nekim stranim zvijezdama. Snimao je spotove, reklame te koreografirao koncerte i surađivao s mnogim estradnim imenima poput Severine, Nine Badrić, Danijele Martinović, Maje Šuput, Nede Ukraden te s Andreom Šušnjarom. Nakon što je stradao, svi su mu pisali poruke sa željama za ozdravljenje i htjeli su znati kako je. Međutim, zbog hematoma koji je zadobio i amnezije kao posljedice, nije se sjećao njihove podrške neko vrijeme. Ipak, najveći šok uslijedio je kad je doznao da ne može hodati barem sljedeća tri mjeseca. Zbog toga je pao u depresiju, jer kako kaže, njemu je ples sve, a ozbiljnost ozljeda mogla je značiti najgore – kraj plesačke karijere.

Nije to pad s, primjerice, klizanja nakon kojeg možeš ustati. Ovo su ozbiljne ozljede opasne za život i mogući su kraj moje karijere. Prvih mjesec dana nije se znalo hoću li se uopće moći nastaviti profesionalno baviti plesom. Još uvijek se to nažalost ne zna jer mi je u desnoj nozi oštećen živac zbog kojeg mi se noga trese. To je za moju karijeru hendikep – rekao je ranije Alen koji je na vlastite noge stao tek nakon 25 dana, a od nesreće je izgubio 17 kilograma. Ove je godine trebao je biti dio eurovizijskog tima srpske grupe Hurricane koja će nastupiti u Rotterdamu na Eurosongu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije