Željela je biti što mršavija

Soraja boluje od anoreksije

SORAJA
08.11.2016.
u 19:15

Poslednjih dana sam non-stop po liječničkim ordinacijama jer doktori sumnjaju na anoreksiju. Svakodnevno idem na kontrole oko režima prehrane. Tim liječnika koji uključuje nutricionista, doktora opće prakse i endokrinologa svakodnevno je sa mnom i određen mi je režim prehrane kojeg se moram pridržavati. Najgora stvar u cijeloj priči je činjenica da sam sebe svjesno dovela do anoreksije i to kada sam počela sa rigoroznim dijetama i napornim treninzima, otkrila je za Kurir Soraja Vučelić (29).

 

Srpska starleta shvatila je da je sama djelomično kriva za ugroženo zdravstveno stanje.

- Željela sam biti što mršavija, pa zbog toga nisam ništa jela po nekoliko dana. Doslovno sam se izgladnjivala, a nisam ni u jednom trenutku bila svjesna da to šteti mojem zdravlju. Kilažu sam sada svela na manje od 50 kilograma, što je na moju visinu opasno - otkriva Soraja.

 

Tek kada je zdravlje dovela u opasnost shvatila je da se mora posvetiti zdravom načinu života.

- Kada su mi rekli da su krvni nalazi strašno loši zbog iscrpljujućih dijeta, shvatila sam da se moram što prije vratiti u normalnu. Nisam se željela dovesti u situaciju da moram na bolničko liječenje. Puno mi je pomogla prijateljica koja je psiholog, danima je sa mnom razgovarala i osvijestila me. Nadam se da ću se ubrzo izvući iz ovog stanja - zaključila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije