slavna glumica

Sofia Vergara pozirala bez šminke: Neke je oduševila, a neki je ne prepoznaju

Sofia Vergara
Instagram
31.08.2023.
u 19:16

Kolumbijsko-američka glumica Sofia Vergara važi za jednu od najljepših žena današnjice, a to je potvrdila objavivši fotografiju u prirodnom izdanju. Ipak, bilo je i onih koji je nisu mogli prepoznati.

Vergara je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira uz članove obitelji s plavim mjesecom u pozadini, međutim, ovaj prirodni fenomen ostao je u drugom planu. Svi su komentirali izgled 51-godišnje glumice bez šminke.

 

 

"Je li ovo Sofia bez šminke, prirodna ljepotica, savršenstvo", "izlegaš nevjerojatno bez šminke", bili su neki od komentara, prenosi Klix.ba.

Ipak bilo je i onih kojima je djelovala potpuno drugačije pozirajući bez šminke: "Nisam je mogla prepoznati, je li ovo Sofia?", "Jesi li to ti?", pisali su u komentarima.

Lijepa glumica pažnju privlači prirodnom ljepotom, a priznala je da "nije išla "pod nož". Ipak, Sofia je u jednom intervjuu spomenula kako nema ništa protiv toga. Za Women's Health je rekla da se uopće ne boji starenja.

"Niko ne može biti savršen. Nema potrebe biti uznemiren zbog te činjenice, nju jednostavno treba prihvatiti. Mijenjam se. Svjesna sam da se to događa", kazala je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije