FOTKA IZ KREVETA

Sofia Vergara pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Sofia Vergara
Instagram
12.04.2017.
u 13:29

Zbog bolesti i temperature koja se penjala i preko 38,8, Sofia Vergara zalegla je u krevet. Kako bi skratila vrijeme, napravila je svoj bolesnički selfie bez šminke, a njezini obožavatelji odmah su joj poželjeli brzo ozdravljenje te joj udijelili pokoji savjet za brže ozdravljenje, piše Tportal.hr. 

'Tek sam sada shvatila da temperatura 38,8 daje savršenu nijansu ružičaste na obrazima', napisala je kolumbijska glumica Sofia Vergara na svojim profilima na društvenim mrežama objavivši uz tu izjavu svoju fotografiju iz kreveta.

Na njoj pozira bez šminke, a jedino su joj ružičasti obrazi od visoke temperature, kao da je nanijela rumenilo. Odmah su reagirali njezini pratitelji, kojih na Instagramu ima preko 12 milijuna, a na Twitteru nešto više od devet milijuna, koji su joj poželjeli brz oporavak i udijelili savjete kako da što prije ozdravi.

Mnogi od njih zaključili su kako i bez šminke i bolesna izgleda odlično, a u oporavku će joj zasigurno pomoći i domaća pileća juha, koju je također objavila na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?