RUČAK S OBITELJI

Sofia Vergara pokazala fotke s proslave 50. rođendana, fanovi u čudu: 'Izgledaš kao da ti je 25'

Sofia Vergara
Instagram
10.07.2022.
u 17:05

Sofia je za proslavu rođendana odjenula dugu ljetnu bijelo-crvenu haljinu dubokog dekoltea, a kosu je blago nakovrčala, kako to najčešće i radi.

Kolumbijska i američka glumica i model Sofia Vergara danas slavi svoj 50. rođendan, a proslavu je odlučila napraviti unaprijed stoga je glumica s pratiteljima podijelila fotografije s "predrođendanskog ručka". 

Imala je dvije torte, a s obitelji i društvom je pored bazena uživala u šampanjcu i vinu koje je na boci imalo broj 50. 

Foto: Instagram

Sofia je za proslavu rođendana odjenula dugu ljetnu bijelo-crvenu haljinu dubokog dekoltea, a kosu je blago nakovrčala, kako to najčešće i radi. Obitelji je pred tortama pozirala je nasmiješena, a fanovi su joj u komentarima pisali najljepše želje.

Foto: Instagram

"Kako ti imaš 50 godina?", "Izgledaš kao da ti je 25", "Sretan ti rođendan. Nimalo nisi ostarjela. Lijepa si kao uvijek", "Nadam se da si sretna, sretan ti rođendan", poručili su glumici pratitelji u komentarima.

Inače, Vergara je postala je popularna po ulozi Glorije u seriji Moderna obitelj, a zbog toga je bila najplaćenija glumica na američkoj televiziji od 2013. do 2020. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije