UŽIVA U MADRIDU

Slovenka koju povezuju s Vrsaljkom objavila novu fotografiju s bebom i zaključala komentare

17.05.2022.
u 19:56

Vidmar je objavila fotografiju na kojoj pozira s bebom u kolicima, a pod fotografijom je zaključala komentare.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (26), koja je navodno u vezi s hrvatskim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom, rodila je svoje prvo dijete prije mjesec dana, a sada je objavila još jednu fotografiju na društvenim mrežama. 

Vidmar je objavila fotografiju na kojoj pozira s bebom u kolicima, a pod fotografijom je zaključala komentare. Svoju je djevojčicu u šetnju Madridom izvela ležerno obučena, u trapericama, majici na tanke bretele te šilterici. 

U opisu je stavila samo emoji žutog srca.

Foto: Instagram

 O vezi Kaje i Vrsaljka počelo se šuškati krajem veljače ove godine. Ljubav je planula u Madridu gdje Šime igra za nogometni klub Atletico Madrid, a u istom gradu posljednjih godina živi i Kaja. Tamo je završila tečaj kožarstva i šivanja, a nedavno je pokrenula i svoj brend odjeće. Proslavila se sudjelovanjem u slovenskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a također je bila i lice Cosmo naslovnice te se fotografirala gola na konju za Playboy. Nedavno je za slovenski 24ur priznala da će za mjesec dana roditi djevojčicu, a iako nije otkrila ime svog partnera, nazvala ga je vitezom.

- On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator. Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu - rekla je Kaja tada.

Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a zapratio je i njezinu sestru Laru. Nedavno je Kaja na društvenim mrežama objavila dvije fotografije sa svojim princom iz sjene. Nagađa se da je riječ o Vrsaljku jer je par viđen na proslavi rođendana Šimina kolege iz kluba, Jana Oblaka.

Podsjetimo, Šime Vrsaljko u braku je od 2017. godine, a Matea i on zaljubili su se još dok su pohađali srednju školu. Njihov prvi sinčić Bruno na svijet je došao 2018. godine, malo prije Svjetskog prvenstva. Na društvenim mrežama i brojnim anketama Mateu su često proglašavali jednom od najljepših supruga naših reprezentativaca te su je uspoređivali s Doris Dragović i Monicom Bellucci.

Inače, Vrsaljko je nedavno obrisao svoj Instagram profil, a vijest o ljubavi s Kajom nikad nije potvrdio, ali ni demantirao. No, nakon što je u javnost procurila informacija o njihovoj vezi Vrsaljko se oglasio na društvenim mrežama i prozvao neke medije koji zadiru u njegovu privatnost i pri tome prelaze granice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije