VIRALAN HIT!

Slavni glumac u centru grada napravio ono što nitko ne bi očekivao

Reuters/PIXSELL, ilustracija
14.09.2019.
u 20:33

Pauzu od snimanja glumac Vin Diesel je iskoristio da zapjeva s mještanima.

Zvijezda franšize Brzih i žestokih, glumac Vin Diesel trenutno se nalazi u Škotskoj zbog snimanja novog nastavka spomenutog popularnog filma.

Pauzu od snimanja glumac je iskoristio da zapjeva s mještanima, a snimka je oduševila apsolutno sve i postala hit koji se širi društvenim mrežama. Obratio se fanovima koji su ga zatekli na ulici.

- Jeste li iz Škotske? Tko je ovdje Škot, neka podigne ruku. Da vas čujem kako pjevate - rekao je glumac prije nego je započeo pjevati 'Flower Of Scotland'.

Lik pokojnog Paula Walkera, Brian, također se možda pojavi na kratko, barem tako sumnjaju fanovi. Vin je nedavno podijelio fotografiju s Paulovim bratom Codyjem Walkerom, koji je već zamijenio Paula nakon što je umro u prometnoj nesreći dok je snimanje filma još uvijek trajalo.

U emotivnoj objavi nedavno se ponovo prisjetio svog prijatelja čiju smrt, sudeći prema čestim objavama na društvenim mrežama, nikada neće prežaliti.

Vin je 2013. godine održao privatnu ceremoniju za stotine obožavatelja Paula Walkera na mjestu na kojem je slavni glumac izgubio život. Četrdesetšestogodišnji glumac zahvalio je obožavateljima putem policijskog razglasa te im uputio poruke ljubavi i zahvalnosti. – Samo sam vam htio reći – da je moj brat ovdje sada s nama, vidio bi ljubav koju mu dajete. U ovo teško doba za njegovu obitelj, svi vi pokazali ste ljubav prema Paulu. Ostat će s nama zauvijek. Samo sam vam htio reći hvala – rekao je Diesel. 

Dieselu će na filmu pridružiti i John Cena, Michelle Rodrigues, Charlize Theron i Ludacris, u devetom nastavku koji bi trebao izaći sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije