FERGIE

Slavna pjevačica unakazila američku himnu: 'Ovo je najgora izvedba ikad"

19.02.2018.
u 11:22

Fergie se pojavila u uskoj crnoj haljini, a onda izvela čudnu, jazzy verziju himne, koja je iznenadile gledatelje, ali i same košarkaše.

Hrvatska javnost nedavno je sasjekla izvedbe naše himne na Europskom prvenstvu u rukometu, kada su klapa Sveti Juraj HRM i Žana Marendić Bučević neuspješno izveli "Lijepu našu". No, čini se da sličnih problema imaju i Amerikanci.

Slavna Fergie, pjevačica grupe Black Eyed Peas izvela je američku himnu "The Star-Spangled Banner" prije utakmice NBA All Stars i dobila titulu "najgore izvedbe ikad". Fergie se pojavila u uskoj crnoj haljini, a onda izvela čudnu, jazzy verziju himne, koja je iznenadile gledatelje, ali i same košarkaše.


 

Kamere su uhvatile NBA zvijezde Joela Embiida i Draymonda Greena, voditelja Jimmyja Kimmela te repera Chancea s čudnim izrazima lica dok je Fergie pjevala.

Naravno, na društvenim mrežama odmah je krenula zezancija na Fergien račun. Neki su kazali kako je od njene verzije himne gora samo ona koju je izvela glumica Roseanne Barr 1990. godine.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije