dva incidenta

Slavna glumica progovorila o seksualnom uznemiravanju u filmskoj industriji: 'Nisu ništa poduzeli'

Foto: Instagram
11.12.2021.
u 08:15

Glumica Rebel Wilson (41) otkrila je šokantne detalja incidenata seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji, a najavila je kako će i u budućnosti pričati o toj temi.

Glumica Rebel Wilson (41) otkrila je šokantne detalja incidenata seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji, a najavila je kako će i u budućnosti pričati o toj temi.  Prvi incident dogodio se kada je glumica imala samo 20 godina u Australiji. Bila je pozvana na razgovor s 'velikim' filmskim producentom kojeg nije imenovala.

-Mislila sam da idem na sastanak u vezi komedije koju sam tada trebala snimati, no on mi je krenuo davati sve više alkohola. Ja na sreću ne pijem previše. Tada ga je nazvala supruga. Imao je jedan od onih telefona na kojem kada ti ostave poruku sve možeš čuti preko zvučnika. Supruga mu je počela govoriti: 'Rebel ti je u hotelskoj sobi, spavat ćeš s njom'. Tada sam prvi puta pomislila što se događa. Da nisam čula njezin glasi kako viče preko telefona tko zna što se moglo dogoditi. Zgrabila sam torbu i pobjegla iz sobe- ispričala je glumica u intervjuu za BBC te otkrila kako jedno vrijeme o tom susretu nije nikome govorila.

Drugi incident dogodio se na filmskom setu u Los Angelesu. Ispričala je kako ju je neimenovani glumac pozvao u svoju prikolicu, skinuo hlače i zahtijevao da izvede neprimjeren čin. U prikolici su bili i njegovi prijatelji koju su njihov susret snimali mobitelima. -Bila sam u šoku, a njegovi prijatelji su se smijali i očito slagali s njegovom idejom. Sve se dogodilo prije 'Me too' pokreta. Bila sam sama, u stranoj zemlji i nisam znala što da radim- ispričala je glumica, pa otkrila kako je ostala na snimanju filma iako bi danas postupila drugačije.

Iako je njezin agent prijavio glumca i incident filmskom studiju, oni su samo komentirali kako je ona četvrta koja se žali na glumca i nisu ništa poduzeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije