Balada majkama

Skupina B-Stars prvi spot snimila u Počitelju

28.06.2016.
u 08:00

Vokalno-plesna skupina B-Stars iz plesnog studija B-Dance Mostar snimila je kadrove za svoj prvi videospot za pjesmu “Mama, hvala ti za sve”.

Autorica teksta i glazbe za istoimenu pjesmu je voditeljica skupine Željka Bošnjak Zovko.

Riječ je o jednoj prelijepoj baladi koja pjeva o najljepšoj ljubavi, ljubavi djeteta i majke.

Spot je sniman na više lokacija u staroj tvrđavi Počitelja i njegovoj okolici.

Odlična atmosfera

Da su plesači plesnog studija B-Dance talentirani i u nekim drugim poljima, to će dokazati i ovaj videospot jer je upravo povjerenje za snimanje i režiranje pripalo plesačima ovog plesnog kluba, Goranu Popoviću (režija) i Danieli Antičić (snimanje i montiranje spota).

Tijekom snimanja vladala je odlična radna atmosfera, a djevojčice su bile prave profesionalke i izvrsno su se snašle ispred kamere te su dobivene zadatke odradile odlično.

Inače, B-Stars je vokalno-plesna skupina koja djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance iz Mostara. Ova skupina zamišljena je na način da se glazbeni program ostvaruje njegujući dječju glazbenu i scensku kreativnost, glazbenu pedagogiju te da popularizira glazbenu umjetnost kroz pjevanje i ples.

Prvi dječji mjuzikl

Njezinim osnivanjem ustvari je pokrenut prvi takav program ne samo u Mostaru, nego na području cijele BiH.

Do sada su snimili nekoliko autorskih pjesma, osvojili nagrade na brojnim dječjim festivalima i pobrali simpatije velikog broja malih i velikih glazbenih simpatizera zahvaljujući jedinstvenom spoju pjesme i plesa koji predstavljaju na sceni, a nedavno su nastupale i na prvom dječjem mjuziklu u Mostaru.

Snimanjem videospota završena je još jedna uspješna plesna sezona plesnog studija B-Dance, a u nove glazbeno-plesne pobjede kreći ponovno najesen.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije