seks simboli 80-ih

Sjećate li se Izolde i Eleonore iz spota za pjesmu 'Julie' Danijela Popovića? Pogledajte kako izgledaju danas

sdfsd
Foto: Youtube Screenshot
27.03.2017.
u 21:30

Možda vam na spomen imena Eleonora i Izolda Barudžija neće odmah biti jasno o kome je riječ, ali ako vam kažemo da su sestre Barudžija bile glavne zvijezde u spotu za pjesmu Julie Danijela Popovića, zasigurno ćete se sjetiti dviju zgodnih plavuša koje su 80-ih godina slavu stekle ovim hitom. 

Sestre Barudžija bile su prateći vokali Popoviću u pjesmi s kojom je išao na Eurosong. Godinu dana kasnije Izolda je opet okušala sreću na Eurosongu i to u duetu s Vladom Kalemberom. Spot koji je snimljen za njihovu pjesmu "Ciao amore"  imao je nekoliko kadrova u kojima se Izolda kupala u toplesu i zato neke televizije spot nisu htjele emitirati.

Seste su ubrzo stekle status seks-simbola i postale su jako popularne te su 1992. zajedno nastupile na Jugoviziji s pjesmom "Hej, vrati se". 

Izolda se kasnije sa suprugom, gitaristom Zlatkom Manojlovićem preselila u Njemačku i nastavila baviti se glazbom. Radi kao profesorica na glazbenoj akademiji, a Eleonora je ostala u Beogradu i udala se za glazbenog producenta Zorana Tutinovića s kojim ima dvoje djece, piše Noizz. 

dvoje djece, piše Noizz

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije