PALE SU ZARUKE

Sjećate li je se? Julie je sudjelovala u 'Gospodinu Savršenom', a sada je objavila uzbudljive vijesti

Julie Pavlović
RTL
16.03.2024.
u 13:09

Julie Pavlović upoznali smo u drugoj sezoni RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" gdje je željela osvojiti srce Mije Matića, a sada se zaručila.

Amerikanku hrvatskih korijena Julie Pavlović upoznali smo u drugoj sezoni RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" gdje je željela osvojiti srce Mije Matića, no nakon što je ispala uoči polufinala showa nastavila je svoju potragu za ljubavi i sada objavila uzbudljive vijesti.

Julie je popularna na društvenim mrežama, a posljednjih mjeseci dijeli fotografije s nepoznatim muškarcem. Zajedno putuju i oboje često objavljuju prizore s luksuznih destinacija. Bili su u Beču, a potom u Gibraltaru gdje je dečko Andrej zaprosio Julie. 

- Budući gospodin i gospođa Urban - napisala je Julie i pokazala zaručnički prsten. U opisu profila joj je dosad stajalo Prvostupnica fizioterapije, a sada je dodala: "Zaručnica gospodina Urbana."

Podsjetimo, u showu 'Gospodin Savršeni' Mijo je na kraju izabrao Slovenku Nušu Rojs, ali ni njihova ljubav nije uspjela. Mijo je danas u braku s  flautisticom Arijanom Piknjač kojoj je sudbonosno 'da' izgovorio u  rujnu prošle godine.

Par se upoznao na društvenim mrežama, a nakon perioda intenzivnog dopisivanja, 'Savršeni' ju je odlučio posjetiti u njezinom gradu u Sarajevu. Nakon toga, Arijana se preselila u Zagreb te su počeli i živjeti zajedno, a potom su uslijedile i zaruke. Prosidba se dogodila tijekom ručka na kojem su bili prisutni Mijini i Arianini roditelji i taj trenutak kada je pred svima izvadio zaručnički prsten i pružio ga Ariani Mijo je podijelio i na društvenim mrežama. 

- Kod roditeljstva ti najbolje što rezultate vidiš kad ih ne možeš ispraviti! Neopisivo mi je drago što se ovo dogodilo na dan očeva 19.03 i Arianinim nastupom s Maksimom Mrvicom u punoj dvorani Lisinski. Nije isplanirano, nije naštimano, stvarno je! - napisao je Mijo na Instagrama gdje je podijelio nekoliko fotografija s obiteljskog ručka tijekom kojeg je zaprosio violinisticu iz Sarajeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije