dinamičan navijački nastup

Širokobriježani oduševili u Supertalentu, s četiri "da" prošli dalje

23.10.2017.
u 09:33

Plesačice i jedan plesač iz Hrvatskoga cheerleading kluba Široki oduševili su nastupom u emisiji “Supertalent” Nove tv.

Plesna skupina iz Širokoga Brijega, koju čini 16 plesačica i jedan plesač, izvedbom je izborila četiri “DA”. Na pozornici “Supertalenta” izveli su dinamičan navijački nastup uz ritmičnu glazbenu pozadinu, piše Jabuka.tv.

“Taj široki osmijeh iz Širokog, te rupice u zubima i te špage, ti mostovi koji se preokreću, te noge koje se drže gore. Ako prođete dalje, onda samo zbog vas četiri.”, komentirala je članica žirija Martina Tomčić aludirajući na četiri najmlađe članice.

Sličnoga mišljenja bio je i Davor Bilman: ”Rekao bih samo da na mlađima svijet ostaje, a kod vas to apsolutno vrijedi” rekao je Bilman i dodao: ”Ako obećate da će biti malo više akrobacija, možete ići kući sa četiri DA”.

Plesačice i plesač iz širokobriješkoga cheerleading kluba jednoglasno su uzviknuli da obećaju te je ova vesela skupina osvjetlala Široki Brijeg i prošla u daljnji krug natjecanja.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?