POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Shrvana supruga jedva izdržala pogreb holivudskog velikana, od tuge klonula u kolicima

Foto: Profimedia
1/5
08.02.2020.
u 13:28

Najuži članovi obitelji oprostili su se od legendarnog glumca Kirka Douglasa koji je preminuo u 104. godini života.

Tri dana nakon što je svijet rastužila vijest o odlasku holivudskog velikana Kirka Douglasa članovi obitelji oprostili su se od legendarnog glumca. Kirk je na posljednji počinak ispraćen na groblju Memorijalni park Village Westwood u Los Angelesu. Od posljednje velike zvijezde Hollywooda posljednji su se put oprostili sin Michael Douglas te njegova supruga, glumica Catherine Zeta-Jones.

Uz lijes su koračali i Michaelovi sin Cameron i Dylan Michael, a posebno je neutješna bila Kirkova supruga Anne Buydens (100) s kojom je proveo više od 65 zajedničkih godina. Anne je tijekom ispraćaja klonula u kolicima dok su joj podršku pružali Michael i Catherine koji su tugu krili skrivajući se iza sunčanih naočala.

 

 

Podsjetimo, Kirk Douglas preminuo je 5. veljače u svom domu u 103. godini života, a tužnu vijest objavio je njegov sin Michael Douglas.

"S golemom tugom objavljujemo da nas je Kirk Douglas napustio danas u 103. godini. Za svijet, on je bio legenda, glumac zlatnog doba filma (...) ali za mene i za moju braću Joela i Petera bio je jednostavno tata", napisao je Michael Douglas na svom Facebooku. Dodao je i kako je Kirk imao lijep život te da iza sebe ostavlja filmove za generacije koje dolaze.

Vijest o Kirkovu odlasku rastužila je i Michaelovu suprugu, glumicu Catherinu Zetu-Jones koja se od svog svekra oprostila putem društvenih mreža. "Mom dragom Kirku, voljet ću te do kraja života. Već mi nedostaješ. Čvrsto spavaj", napisala je glumica uz zajedničku crno-bijelu fotografiju.



 

Catherine i Kirk bili su iznimno povezani više od dva desetljeća koliko je u braku s njegovim sinom Michaelom. Zajedničkim druženjima glumica se često hvalila i na društvenim mrežama, a jednu od posljednjih zajedničkih fotografija objavila je u prosincu prošle godine za njegov 103. rođendan. "Ovaj tip na mom koljenu ima 103 godine! Sretan rođendan, Pappy! Volim te svim srcem", napisala je tada Catherine.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije