ima dobre vijesti

Shannen: Rak je u remisiji, puno mi je lakše

Instagram
30.04.2017.
u 19:40

Kad sam čula da je bolest u remisiji, nisam bila sigurna kako ću reagirati. Pitanje je kako će se dalje razvijati. Ali mogu reći da osjećam olakšanje - rekla je Shannen Doherty (45). 

Glumica, najpoznatija po ulogama u TV serijama 'Čarobnice' i 'Beverly Hills', svoju je borbu s rakom dokumentirala kroz fotografije i tekstove koje je dijelila s pratiteljima na društvenoj mreži. Na taj način, rekla je, želi i pomoći sve one koji su proživljavali sličnu situaciju.

- Svjesna sam da se bolest može vratiti, mnogi su mi pričali iz svojeg iskustva. Iako se osjećam bolje, znam da je preda mnom važnih pet godina. Moram donijeti mnogo odluka. Blagoslovljena sam. Za sada, samo ću disati - napisala je Doherty. 

Shannen je i tijekom radijacije bila aktivna te je objavljivala videa u kojima vježba i pleše. 

- Tijekom teške borbe s rakom lako je pasti u depresiju, ali svakoga dana sam se budila sa zahvalnošću što sam živa i što se još mogu kretati. Zahvalna sam na životu kojeg imam - rekla je Shannen. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije