Boluje od raka dojke

Shannen Doherty zbog opake bolesti ne može imati djecu

Shannen Doherty
20.02.2016.
u 08:57

Imam 44 godine i suprug i ja smo željeli djecu - rekla je glumica te naglasila kako će ona i suprug vjerojatno posvojiti dijete

Shannen Doherty (44), poznatija kao Brenda iz serije Beverly Hills, lani je otkrila da boluje od raka dojke, a sada je The Dr Oz Showu progovorila o svom zdravstvenom stanju i rekla kako zbog liječenja kroz koje prolazi ne može imati djecu. Dodala je da će uskoro morati na operaciju.

- Imam 44 godine i suprug i ja smo željeli djecu - rekla je glumica koja pije lijekove koji sprečavaju trudnoću te naglasila kako će ona i suprug vjerojatno posvojiti dijete. Dodala je da se tumor još uvijek nalazi u njenoj dojki te da navedene lijekove pije jer se liječnici nadaju da će se od njih tumor smanjiti, prenosi 24sata.hr. 

Kako piše Daily Mail, Doherty još ne zna o kakvoj se točno operaciji radi jer će to liječnici odlučiti u posljednji trenutak. Kada je riječ o mastektomiji, glumica kaže da se polako počinje privikavati i na tu ideju.

- To su samo dojke, a dugoročno gledano, radije bih ostala živa i ostarjela sa svojim suprugom - zaključila je. Gumica je od 2011. u braku s fotografom Kurtom Iswarienkom i kaže da je njena bolest učinila njihov brak još jačim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije